Uređenje male terase u tri koraka

| TERASA I BAŠTA

Ukoliko mislite da mala terasa ne može da izgleda fantastično, grešite! Ona može da postane vaš udoban kutak, mesto za jutarnje buđenje uz kafu i popodnevno uživanje uz knjigu i čašu vina… Pitate se kako? Evo par saveta koji će vam u tome pomoći. :)

Prvo, procenite prostor koji vam je na raspolaganju. Nemojte da se obeshrabrite ako shvatite da ne možete da stavite veliki sto i stolice, jer uvek postoje alternativna rešenja koja će biti savršena za vaš prostor.

mala tersa 1 mala tersa 16mala tersa 2mala tersa 9

Drugo, izaberite stil koji vam najviše odgovara. Da li će to biti skandinavski, minimalistički, boho, tradicionalni ili neki drugi, odrediće izbor nameštaja i dekoracije. Možete da stavite klupu, jednu stolicu i mali sto ili dve udobne stolice i sto na rasklapanje. Tabure koji se otvara je savršen izbor, jer može da posluži kao mesto za sedenje, kao stočić, ali i kao prostor za skladištenje raznih sitnica.

mala tersa 10mala tersa 11 mala tersa 13  mala tersa 5

Treće, dekoracija je ta koja će uobličiti celu priču i učiniti vašu terasu posebnom i jedinstvenom -zato posvetite vreme odabiru odgovarajućeg tepiha i jastučića. Nemojte da zaboravite na biljke, koje su nezaobilazni element prilikom sređivanja terase! A uz par sveća i fenjera dobićete onaj romantični efekat…

mala tersa 6  mala tersa 15 mala tersa 3mala tersa 18

Nadam se da smo vam pomogli i dali neke korisne savete i ideje o tome kako će izgledati vaša terasa, a za još inspiracije pogledajte ovde.

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!” …


Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply