O meni

Ja sam Mara, dizajner enterijera i nameštaja, dekorater, osnivač Marine ENTERIJERNICE, su-osnivač “iDeco” online škole enterijera i dekoracije i veeeliki obožavalac kafe (i svega sa ukusom kafe). Živim u Beogradu i pomažem klijentima širom Srbije da žive u lepim, udobnim i funkcionalnim domovima.

dizajner enterijera
Nakon završenog Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, gotovo 15 godina sam radila u najpre manjim, a zatim i velikim firmama koje se bave dizajnom enterijera, nameštaja i dekoracije, gde sam se i profilisala u dizajnera enterijera kakav sam sada i na čemu sam beskrajno zahvalna. Čini mi se da sam oduvek znala (i priželjkivala) da se bavim enterijerom, a ne projektovanjem objekata, za šta sam se bazično školovala. Moj posao je često podrazumevao putovanja, posećivanje sajmova, dizajniranje setova za snimanje fotografija i reklama, i bio je jednom rečju – posao mojih snova. Ali isto tako – posao dizajnera nije klasičan posao koji možete da radite od 8 do 16h. Ovaj posao konzumira gotovo svo vaše vreme, pa je tako često pronalazio put do moje kuće, što mi u početku nije smetalo jer sam volela to što radim i uživala u svakom trenutku.

Kada sam zatrudnela po treći put, shvatila sam da takav tempo za mene više nije opcija. Jednostavno, nisam bila spremna da zarad poslovnih uspeha žrtvujem ono što smatram najvažnijim – a to je porodica. Tražeći kompromis između ljubavi prema poslu koji radim i kojeg nisam želela da se odreknem i ljubavi prema svojoj porodici, pronašla sam ideju online dizajna enterijera, koja je odavno bila afirmisana u zemljama zapadne Evrope, Amerike i Australije, i tako je rođena Marina ENTERIJERNICA – online studio za dizajn enterijera.

Sada živim nov život iz snova – radim od kuće, sama organizujem svoje vreme i trudim se da se zabavljam uz put. Oko mene je uvek neki haos, ne živim život sa Instagram fotografija (i znajte, sve “spontane” fotografije na društvenim mrežama su sve – samo ne spontane), nisam klasična blogerka ali volim da pišem, i dalje osmišljavam setove za fotografisanja i snimanja :) , sa svojom prijateljicom i bivšom koleginicom Lucijom Adamović (talentovanom dizajnerkom kućne dekoracije iz Twiga Pattern Bazaar-a) sam osnovala “iDeco” online školu enterijera i dekoracije i zaista se trudim da “lepi enterijeri dostupni svima” ne bude samo fraza, već realnost i mogućnost za sve nas.

Trudim se da pomognem svima onima koji su ili isuviše zauzeti poslom i jednostavno nemaju vremena za uređenje doma ili ne znaju kako da od svega što viđaju na internetu sklope lepu i funkcionalnu celinu. Želim da od vašeg doma stvorim utočište, u kojem se (ma kakav da ste dan imali) osećate voljeno, sigurno, jedinstveno i uspešno. USLUGE u Marinoj ENTERIJERNICI su koncipirane tako da ne morate da uređujete odjednom čitav stan – već sobu po sobu, u svom ritmu…

I na kraju, želim da znate da, bez obzira što je saradnja u Marinoj ENTERIJERNICI online, na mene uvek možete da se oslonite i da me kontaktirate kad god ste u nedoumici i treba vam savet ili usmerenje za dalje…

I zato – ostanimo u kontaktu :)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER LISTU

5 ličnih stvari o meni-3

Leave a Reply