FAQs

  • Šta je ONLINE DIZAJN ENTERIJERA?

To je nov i ekonomičan pristup dizajnu enterijera – gde se usluge dizajna enterijera i nameštaja dobijaju ONLINE. Značajno je jeftinija od klasične usluge dizajna enterijera i sigurni smo da svako može da je priušti. Svaki projekat je prilagođen Vašem prostoru i budžetu, a ekonomična rešenja koja nudimo štede Vam vreme i novac.

onlinajn uređenje enterijera

  • Za koga su usluge ENTERIJERNICE?

Za svakoga ko živi u Srbiji (i van nje) i želi da unese naš zabavan i sofisticiran dizajn u svoj dom…

  • Za koga nisu usluge ENTERIJERNICE?

– Za one koji imaju samo nedelju dana da preurede svoj dom. Dizajn enterijera nije brz i jednostavan proces. Potrebno je dosta komunikacije među nama, izmena, dopuna i sl kako bismo dobili dizajn kojim ćete biti potpuno zadovoljni.

– Za one koji misle da im možemo osmisliti idealno rešenje za dom a da se oni sami ne uključuju u proces. Ja mogu da osmislim fenomenalan enterijer, koji je lep – MENI, ali to nikako ne garantuje da će taj enterijer odgovarati VAMA. Kako bih uradila dizajn koji odgovara vama (a u ovom slučaju to je najvažnije) – potrebno je da nam kažete, napišete, pokažete šta vam se dopada i šta vam je potrebno.

  • Koliko vremena je potrebno da mi stigne e-dizajn?

Idejne koncepte možete očekivati nakon 5-15 radnih dana (u zavisnosti od paketa USLUGA koji izaberete) od dana kada primimo sve informacije koje je potrebno da nam pošaljete mailom. Ako su svi termini popunjeni – ponudićemo Vam prvi slobodan termin. Računajte da je za ceo proces osmišljavanja dizajna potrebno oko mesec dana – javite se na vreme (uvek je bolje krenuti sa dizajnom pre nego kasnije :))

  • Šta ja treba da uradim? Kako izgleda ceo proces?

dizajner enterijera onlajnPre svega, pogledajte USLUGE koje nudimo i izaberite onu koja Vam je potrebna. Zatim popunite upitnik na našoj strani UPITNIK-POČNIMO SARADNJU, koji sadrži informacije o prostoru koji želite da uređujete – stil, boje, namenu prostora, dimenzije i sve ostalo što smatrate bitnim. Sve to fotografišete, izmerite, popunite (očas posla :) ) i pošaljete. U roku od 48h (radnim danima – vikende posvećujemo porodici i odmoru :) ) dobićete povratnu informaciju o statusu Vašeg projekta i o roku koji je slobodan za njegovu izradu, a ako Vam budu odgovarali termini i cena – dobićete sve potrebne informacije o plaćanju. Termin za izradu Vašeg projekta se čuva za Vas u narednih 5 radnih dana, koliko imate da uplatite avans. Uplatom avansa ste svoj termin rezervisali i mi ga upisujemo u svoj kalendar projekata.

Nakon toga, u roku koji smo dogovorili – projekat stiže u Vaš inbox u vidu prezentacije (u pdf formatu).

  • Način plaćanja i preuzimanja?

Plaćanje je avansno, a vrši se uplatom iznosa na tekući račun.

Projekat šaljemo mailom na Vašu email adresu, a Vi ga možete odštampati ili koristiti u elektronskoj formi…

  • Šta kada dobijem projekat?

Pregledate ga, pa još jednom :) , i ako postoji bilo šta nejasno u njemu (ili Vam se baš i ne dopada neko rešenje) – imate 3 radna dana da nas kontaktirate putem maila, kako bismo Vam dali potrebna objašnjenja ili uradili reviziju nekog segmenta dizajna. Nakon toga, kada ste potpuno zadovoljni idejnim rešenjem – radimo razradu, koja uključuje sve potrebne informacije potrebne da biste svoje preuređenje izveli. Kada dobijete razradu možete krenuti sa radovima kad god poželite i prema Vašem ritmu.

  • A ako mi se ne svidi celokupan dizajn? Da li dobijam novac nazad?

Da Vam se ne svidi dizajn? Pre svega – to je nemoguće. I nakon svega – to je nemoguće :) … Šalu na stranu – imate pravo na dve revizije dizajna prema Vašim detaljnim uputstvima (šta ispraviti, šta je to što Vam se uopšte ne dopada, šta je ok,…).

Nažalost, povraćaja novca nema. Dizajn je takva usluga gde stvari koje ste jednom videli ne mogu biti “ne viđene”. Kao što mi ne možemo da tražimo da vratite ideje koje smo Vam dali, mislimo da nije u redu ni da Vi tražite povraćaj novca koji ste dali za vreme i stručnost koje smo uložili u Vaš projekat. Ovo je naravno sve “ŠBB KBB”, jer će Vam se dizajn, razume se, svideti :)

Ipak, da ne bismo došli u ovakvu situaciju – predlažemo da nas kontaktirate pre bilo kakvog angažovanja putem našeg KONTAKT formulara ili nam pošaljite pitanja – kako biste se upoznali sa nama i našim načinom razmišljanja, pa ako Vam to bude ok – možemo ući u dalju saradnju. Takođe, možete pogledati galeriju naših radova i projekata OVDE, gde možete steći uvid u naš stil i koncept dizajna.

POČNIMO SARADNJU

 

VAŽNA NAPOMENA: FOTOGRAFIJE KOJE ŠALJETE SE MOGU ISKORISTITI ZA INSPIRACIJU/ MARKETING/ EDUKACIJU I SLIČNE “COOL” SVRHE U OKVIRU SAJTA “MARINA ENTERIJERNICA”.


 

IR

“Ukoliko gajite poseban sentiment prema svom životnom prostoru, ne znate u kom pravcu da krenete sa promenama i ne možete da zamislite kako bi sva ta fenomenalna rešenja koja vidite na internetu izgledala upravo u vašem stanu, pravo je vreme da se obratite profesionalcu. Ovo je rezon koji je mene doveo do Marine Enterijernice i veoma sam zadovoljna što je upravo ona bila moj izbor. Laka i brza online komunikacija, spremnost da se oslušnu, sagledaju i osete vaše potrebe i začine autentičnim idejama to je ono što od Marine enterijernice možete da očekujete. Preporuka!”

Ivana R. (Beograd)


 

Leave a Reply