usluge

DECO usluga- cene i opis- polovina gornja

 DECO usluga- cene i opis- polovina donja

 

ŽELIM DECO PAKET

ENTERIJER usluga- cene i opis- gornja polovina

ENTERIJER usluga- cene i opis- donja polovina

ŽELIM ENTERIJER PAKET

POGLEDAJTE NAŠE 3D MODELE

3d model-3

konsultacije-2

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

online saveti

ŽELIM ONLINE SAVET


 

Ako ste među uslugama iznad pronašli onu koja vam rešava problem – možemo početi saradnju:

POČNIMO SARADNJU!

 

Ako želite čitav stan da uredite u Marinoj ENTERIJERNICI (ovo se odnosi na stanove koji imaju više od 3 posebne prostorije i više od 50m2) – kontaktirajte nas na našoj KONTAKT strani.

KONTAKT

 

Ako naši paketi usluga ne rešavaju problem u vezi uređenja vašeg prostora ili želite da nam postavite pitanje vezano za Vaš prostor – kontaktirajte nas ovde:

POSTAVI PITANJE

VAŽNA NAPOMENA: FOTOGRAFIJE KOJE ŠALJETE SE MOGU ISKORISTITI ZA INSPIRACIJU/ MARKETING/ EDUKACIJU I SLIČNE “COOL” SVRHE U OKVIRU SAJTA “MARINA ENTERIJERNICA”.


Print

“Koliko je teško organizovati i oplemeniti iznajmljeni prostor (kada postoji pregršt ograničenja od strane vlasnika) iskusila sam na svojoj koži. Nekoliko meseci provedenih u skiciranju, premeštanju nameštaja I savetovanju sa prijateljima, nije urodilo plodom. Tragajući za rešenjem naišla sam na Marinu Enterijernicu I bez oklevanja, kontaktirala je. Nisam bila sigurna kako će saradnja funkcionisati s obzirom da se moj poslovni prostor nalazi u inostranstvu, te sve što bi bilo neophodno kupiti, zameniti, istražiti, mora biti sa teritorije te zemlje. Za Maru to nije predstavljalo ni najmanji problem. Nakon 10-ak dana od našeg prvog kontakta, sve je bilo gotovo, spremno za početak radova. Danas, to je potpuno drugi prostor, oplemenjen, svež, funkcionalan! Zahvaljujući  Mari, njenoj fleksibilnosti i profesionalizmu, ja svaki dan uživam kada mušterija uđe na vrata, vidi stari prostor u novom ruhu I kaže “WOW”. Draga Maro, još jednom, ovog puta javno, od srca hvala! Sigurna sam da ćemo ponovo sarađivati!”

Kristina L., vlasnik firme “Emilly” (Cham, Swiss)

 

Leave a Reply