Crno-bela trpezarija u skandinavskom stilu

| SHOP THE LOOK

Tokom ovih praznika imali smo to zadovoljstvo da radimo trpezariju za jednog klijenta koji je kao i mi zaljubljenik u skandinavski stil. I kao što smo u prethodnom postu najavili, danas ćemo vam predstaviti kako sa artiklima iz naših prodavnica, srediti trpezariju u nordijskom duhu.

Mi smo u ovom slučaju krenuli od belog okruglog stola i svima doboro poznatih, belih plastičnih stolica sa rukonaslonima. Uz ovu kombinaciju se savršeno uklopila bela komoda u retro stilu, kao i beli čiviluk sa crnim detaljima koji se kači na zid. Karakteristično za skandinavski stil jeste da bela boja preovladava prostorom, a kako bi uneli malo dinamike i kontrasta, stavili smo crno ogledalo iznad komode, kompoziciju slika iznad stola i predivan crno-beli tepih. Velika biljka u saksiji daje živahnost enterijeru, a i uklapa se u glavne postulate skandinavskog stila, zar ne! 😉

Trpezarija 1-1

 

Pogledajte gde možete kupiti artikle iz ovog moodboard-a…

Emmezeta sto stolica-a440-181855 namestaj.rsEmmezeta tepiheglo plafonjeraZara ogledalo   JYSK civiluk 1Jysk komoda 2 30x40 crna Jysk  10x15 crna Jysk  21x30 bela  emmezeta slika 30x40 Ikea  emmezeta slika1321322_1_0

 

STO, TEPIH, SLIKE – Emmezeta; STOLICE – Namestaj1; PLAFONJERA – Lampelusteri; KOMODA, ČIVILUK, SLIKE – Jysk; OGLEDALO – Zara Home; SLIKA – Ikea; VEŠTAČKA BILJKA – Kataloska-prodaja.

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!”


… A možete pogledati i kako vam možemo pomoći kada je reč o vašem prostoru kroz naše USLUGE koje su formirane tako da svako (ali zaista svako) može da ih priušti :)

Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

 

0 comment

Leave a Reply