počnimo saradnju

Dobrodošli u vaš ONLINE studio za uređenje prostora!

Nadamo se da ste među našim USLUGAMA pronašli onu koja vam odgovara i da ste spremni na sledeći korak, a to je popunjavanje našeg UPITNIKA .

Pre popunjavanja upitnika koji sadrži sva neophodna pitanja za našu uspešnu saradnju, bilo bi dobro da uradite sledeće:

  • izaberete stil/ove enterijera koji vam odgovaraju – na našoj strani IZABERI STIL
  • fotografišete i izmerite prostor koji želite da uredimo (pogledajte uputstva našoj strani UPUTSTVO ZA FOTOGRAFISANJE I MERENJE)
  • pronađite inspirativne fotografije enterijera koji Vam se dopadaju (jedna fotografija je obavezna, tri možete učitati u upitnik, a ako imate više inspirativnih fotografija – možete nam ih poslati na mail)
  • i na kraju – popunite  UPITNIK za početak naše uspešne saradnje

Pogledajte još jednom ceo proces rada naše online ENTERIJERNICE (slika ispod) – kako biste stekli celokupnu sliku o tome kako Enterijernica funkcioniše :

 

dizajner enterijera onlajn

 

Dobrodošli!

A sada, hajde da počnemo!

Ako još uvek niste sigurni u to da li je ENTERIJERNICA i ONLINE uređenje enterijera za vas ili među našim uslugama niste pronašli onu koja vam odgovara – kontaktirajte nas putem našeg kratkog formulara na KONTAKT strani ili se prijavite na našu newsletter listu za dobijanje besplatnih saveta o uređenju enterijera.

VAŽNA NAPOMENA: FOTOGRAFIJE KOJE ŠALJETE SE MOGU ISKORISTITI ZA INSPIRACIJU/ MARKETING/ EDUKACIJU I SLIČNE “COOL” SVRHE U OKVIRU SAJTA “MARINA ENTERIJERNICA”.


vlada- slika

“Nakon kupovine stana i početnog opremanja, bili su mi potrebni stručni saveti oko finalnog uređenja prostora. Trebalo je uklopiti tepihe, zavese, lustere, boju zidova i dekorativne detalje. Mučio sam se 2 meseca pokušavajući da sam osmislim budući izgled prostora u kome ću živeti pre nego što sam se obratio Enterijernici za pomoć. Nakon što sam dobio 3 sjajna predloga za rešenje dnevne sobe, rešio sam da idem dalje, i poverim Enterijernici zadatak uređenja predsoblja, kuhinje, kupatila i spavaće sobe. Utisci o konceptima su mi bili krajnje pozitivni. Mara mi je dala viziju uređenja prostora kakvu sam nikada ne bih dobio. I to sve po pristupačnim cenama. Takođe, Mara je dokaz da online posao u Srbiji itekako može uspešno da funkcioniše. Na kraju, naglašavam da Mara nije tip koji otaljava posao, već se potpuno udubljuju u problematiku. Zbog toga će imati moju iskrenu preporuku! :)”

Vlada I. (Beograd)

Leave a Reply