UPITNIK – počnimo saradnju

Molimo vas da što detaljnije odgovorite na pitanja u upitniku ispod – kako bismo vam poslali dizajn koji u potpunosti odgovara vašim željama i potrebama. Ako odlučite da ne odgovorite na neka pitanja – to je u potpunosti u redu (ne želimo da se osećate kao da ste na nekom testu :) ).

Ako imate neke dodatne informacije – možete ih upisati u poslednje polje upitnika (DODATNE INFORMACIJE), ili nam ih pošaljite na mail info@marinaenterijernica.rs .

Takođe Vas molimo da nam nakon popunjavanja i slanja upitnika na mail info@marinaenterijernica.rs pošaljete kratku poruku da ste poslali upitnik (za svaki slučaj, ako dođe do nekog problemčića sa prijemom Vašeg upitnika :) )…

HAJDE DA ZAPOČNEMO VAŠ PROJEKAT

 

Verification

Hvala vam što ste se odlučili za korišćenje usluga Marine ENTERIJERNICE!

A sada – sačekajte potvrdu o statusu vašeg projekta (stiže u vaš inbox u roku od 24h radnim danima – vikendom odmaramo i punimo baterije za što kreativniju radnu nedelju :) ).

Pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

VAŽNA NAPOMENA: FOTOGRAFIJE KOJE ŠALJETE SE MOGU ISKORISTITI ZA INSPIRACIJU/ MARKETING/ EDUKACIJU I SLIČNE “COOL” SVRHE U OKVIRU SAJTA “MARINA ENTERIJERNICA”.

Leave a Reply