KAMIN – NAJDRAŽI ZIMSKI DEKOR U ENTERIJERU

| DEKORACIJA, IDEJE I INSPIRACIJA

Sezona “zimskih” dekorativnih elemenata u enterijeru je kod nas već odavno otvorena. Nedavno smo govorili o jesenjem dekoru i ušuškavanju u mekane jastuke, pletene pokrivače i toplu ćebad. A sada, dok sedim pored prozora i gledam u kapljice koje se slivaju niz staklo, pada mi na pamet da postoji nešto što će nas ugrejati pri samom pogledu (takoreći WIRELESS :) ) – KAMIN.
Ima li išta prijatnije od sedenja pored kamina sa šoljom toplog čaja ili kafe, uz pucketanje vatre u hladnim danima? Ili ćaskanja sa prijateljima uz čašu vina i omiljene kolačiće u takvom ambijentu? Osim uloge u grejanju, kamin najčešće predstavlja glavni akcenat u prostoru, budući da nije baš čest i neizostavan deo enterijera. Bilo da je klasičan ili moderan, otvoren samo sa jedne ili više strana, bilo da je na zidu ili u centru prostorije, najčešće izaziva WOW efekat. :)
Kada govorimo o vrstama kamina prema načinu rada, osim klasičnog, koji se loži drvima, postoje i nove generacije kamina na biogoriva, odlično rešenje za one čiji stambeni prostor nema dimnjak, pa samim tim i mogućnost ugradnje klasičnog kamina na drva. Raznovrsnost dizajna pruža velike mogućnosti da se kamin koji odaberete uklopi sa načinom na koji želite da uredite vaš enterijer.
U slučaju da vam zatreba pomoć u kombinovanju – tu smo mi. 😉

enterijer moderni kamini 2
enterijer moderni kamini 3
enterijer moderni kamini 4
enterijer moderni kamini 5
enterijer moderni kamini 6
enterijer moderni kamini 7
enterijer moderni kamini 8
 enterijer moderni kamini 10
enterijer moderni kamini 11
Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!” …


Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!
0 comment

Leave a Reply