Kako urediti dugačak hodnik?

| HODNIK, MARA savetuje...

Nastavljamo sa savetima u okviru naših besplatnih konsultacija – ne zaboravite da se prijavite na našu newsletter listu (što je uslov za dobijanje saveta). Ovog puta imamo jedan vrlo kratak zahtev, koji smo dobili pre izvesnog vremena, a to je – kako urediti dugačak a uzak hodnik?

12358243_809309935847245_2108514757_nEvo kako smo odgovorili…

“Ovaj slobodan prostor koji imate u hodniku je, po meni, idealno mesto za jednu biblioteku od poda do plafona (pogotovo ako se dobar deo hodnika vidi iz dnevne sobe). Naravno, ne morate sve police ispuniti knjigama – knjige možete staviti u deo polica, a u ostatak možete smestiti razne dekorativne elemente – ramove za slike, korpice,… Pogledajte primer ispod (Vi biste stavili police samo na jednu stranu hodnika, a ne na obe). Ako niste ljubitelj otvorenih polica (zbog prašine) – možete deo polica i zatvoriti (najbolje donji deo) ili se možete poigrati sa otvorenim i zatvorenim policama (ovo smo mi uradili kod jedne klijentkinje i ispalo je odlično – primer ispod).

Ako niste ljubitelj polica – možete zid obojiti u neku jaču boju ili staviti tapet – i napraviti mini galeriju (ovde možete okačiti ne samo slike – već i ogledala, prazne ramove i sl – kako biste dobili interesantnu kompoziciju). Pogledajte primere ispod.

Takođe, nije loša ideja ni foto tapet preko celog zida (primeri ispod)…

A evo i jedne interesantne ideje ako ste ljubitelj URADI SAM projekata…

uradi sam - čiviluk i ram za fotografije

Nadam se da sam pomogla. Želim Vam puno sreće u uređenju Vašeg prostora!”

Nadamo se da smo pomogli još nekome ovim savetima! Čitajte i dalje – možda dođemo i do Vašeg problema ili nam jednostavno postavite pitanje u vezi problema koji Vas muči OVDE.

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!” … A možete i pročitati nešto više O ENTERIJERNICI i o tome kako funkcioniše naš ONLINE dizajn…

Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply