Bela jelka i kako je okititi…

| DEKORACIJA

Možda bela jelka jeste neobična, ali ona može biti pravo osveženje i moderna promena u odnosu na tradicionalnu jelku, a pri tom vam daje bezbroj mogućnosti za dekoraciju. Kako je bela neutralna boja, uz pomoć različitih ukrasa i dekoracije, vaša jelka vrlo lako može da bude u vintage, glam, modernom, minimalističkom ili u nekom drugom stilu.

Na primer za moderan izgled koristite crne ukrase u kombinaciji sa belim, zlatnim ili srebrnim ukrasima ili jednobojne ukrase – crvene, ljubičaste, plave… Ako volite jarke boje, zamislite kako će veselo izgledati vaša bela jelka sa raznobojnim ukrasima. Za sve ljubitelje minimalističkog stila, dovoljna će biti ukrasna svetla. Bela jelka se savršeno uklapa i u skandinavski stil novogodišnje dekoracije. Izaberite sjajne ukrase i ukrase pastelnih boja, kao što je popularna “Rose Gold” kombinacija za glam izgled, a za vintage izgled najbolji su zlatni, bakarni i drveni ukrasi.

Pogledajte kako izgleda bela jelka ukrašena u pomenutim i nekim drugim stilovima, kako biste dobili ideju za ukrašavanje vaše.

bela-jelka-sa-crnim-ukrasima-2  bela-jelka-sa-plavim-ukrasima bela-jelka-sa-crveno-zelenim-ukrasima   bela-jelka-sa-crvenim-ukrasima-2 bela-jelka-sa-plavo-belim-ukrasima bela-jelka-sa-roze-ljubicastim-ukrasima bela-jelka-sa-roze-ukrasima-1 elegantna-bela-jelka rose-gold-bela-jelka bela-jelka-sa-svetlima sarena-bela-jelka-3 sarena-bela-jelka-6 sarena-bela-jelka-4   vintage-bela-jelka-2 vintage-bela-jelka-1   vintage-bela-jelka-3

 

Nadam se da su vam se neke od ovih ideja dopale i da ćete ih primeniti u ovogodišnjoj dekoraciji svog doma (slobodno nam šaljite fotografije novogodišnje dekoracije inspirisane našim postom). A o novogodišnjoj dekoraciji ćemo svakako još dosta pisati do Nove godine… :)

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!”


… A možete i pročitati nešto više O ENTERIJERNICI i o tome kako funkcioniše naš ONLINE dizajn…

Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply