SHOP THE LOOK – COSY NEUTRAL

| SHOP THE LOOK

Ovog ponedeljka odlučili smo da vam poklonimo jedan moodboard u neutralnim tonovima.

Nije slučajno što često pominjem koliko volim neutralni kolorit – on je, verovali ili ne, vrlo izazovan za osmišljavanje, ali kada se uradi kako treba može da bude neverovatno topao i zanimljiv. To je i ubedljivo najtraženija kombinacija boja kod mojih klijenata. Neutralni tonovi daju eleganciju prostoru, a prirodni materijali, naročito drvo, stvaraju osećaj topline i udobnosti. Kada tome dodate prirodno zelenilo dobijate kombinaciju koja retko može da omane :) .

 

bež dnevna soba

Ako ste na početku opremanja stana, a niste sigurni koju kombinaciju boja želite, najsigurnije je da izaberete ovu koloritnu šemu. Boje lako možete dodati kasnije – u vidu manjih komada nameštaja ili dekoracije. Videćete – kada postavite glavne elemente i unesete nekoliko biljaka, shvatićete da vam se baš tako sviđa. To mi je pokazalo dugodišnje iskustvo :) .

Bež braon dnevna soba

 

Uskoro ćemo detaljnije pisati o tome kako se postiže enterijer u neutralnim tonovima koji nije monoton – jer je to kod ovakvih prostora najveća zamka.

1. SLIKA – KARE

2. LUSTER – LAMPELUSTERI.RS

3. SOFA – IKEA

4. STO – IKEA

5. TEPIH – IKEA 

6. BILJKA – IKEA

7. KORPA – IKEA

8. JASTUK 1 (SIV) – IKEA

9. JASTUK 2 (BEŽ/BELI) – ZARA HOME

10. JASTUK 3 (sa slovima) – JYSK

11. VAZA – IKEA

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!” …


Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply