Novogodišnja dekoracija – PRIMORSKI TREND

| DEKORACIJA, IDEJE I INSPIRACIJA

Setih se jadikovke jednog mog prijatelja koji živi na obalama Australije i kaže da s obzirom na to da tamo nema snega i hladnoće a Nova godina pada usred leta – on uopšte nema utisak da je Nova godina i nedostaje mu onaj dobro poznati osećaj koji zovemo – praznični duh. A mi koji čeznemo za morem, suncem i plavetnilom rado pribegavamo trikovima da dašak (pri)morskog osetimo u ambijentu pa makar i za Novu godinu! :) Zato Vam danas predstavljamo još jednu kombinaciju za novogodišnju dekoraciju – primorski trend.
Ako želite vedru i trendi jelku (i ostatak novogodišnje dekoracije) vaš izbor bi mogao biti tirkiz. Možemo je kombinovati sa belom ili srebrnom, a ako je u kombinaciji sa bež, zlatnom i bojom peska (i još dodate malo morskih motiva, poput ukrasa u obliku školjke, korala ili morske zvezde) dobićete trend “COASTAL Christmas” – primorski trend.
Nadam se da će vam se dopasti ova vesela novogodišnja dekoracija i da će vam doneti ako ne miris mora a onda bar inspiraciju za neka buduća putovanja…

novogodisnja dekoracija_coastal christmas_1 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_2 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_3 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_4 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_6 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_7 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_8 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_9 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_10 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_11novogodisnja dekoracija_coastal christmas_13  novogodisnja dekoracija_coastal christmas_16 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_17 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_18 novogodisnja dekoracija_coastal christmas_19

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!”


 

Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

 

0 comment

Leave a Reply