Kako organizovati igračke u dečijoj sobi

| DEČIJA SOBA, IDEJE I INSPIRACIJA

Iz sopstvenog iskustva znam da je dečija soba sinonim za nered i haos sa igračkama svuda naokolo. Sređivanje i organizacija svog tog nereda može da bude prava noćna mora, naročito ako vaša deca imaju previše igračaka, a premalo prostora. Ali kako je taj posao neizbežan, pronašla sam par ideja koje i vama mogu pomoći kada sledeći put rešite da napravite malo reda u sobi vašeg mališana.

1. KORPE I KUTIJE – Kupite par korpi i onih ukrasnih kutija, jer su one najjednostavniji i najbrži način da sredite igračke i sve one sitnice razbacane po sobi, a ujedno su i dekorativne…

korpe-za-igracke korpe-za-igracke-2 korpe-za-igracke-3 korpe-za-igracke-4

A možete ih sami napraviti od običnih kartonskih kutija uz malo mašte i vremena…

kako-napraviti-korpu-od-kutije-2 kako-napraviti-korpu-od-kutije-1 kako-napraviti-korpu-od-kutije-3

2. KLUPE SA DVOSTRUKOM FUNKCIJOM – Ako nemate dovoljno mesta za kutije i korpe, onda su ove klupe pravo stvar za vas, jer sem što služe za sedenje u njih možete da smestite sve što vam padne na pamet, počevši od igračaka preko garderobe…

decija-klupa-1 decija-klupa-3 decija-klupa-4 decija-klupa-2

3. PROVIDNE KUTIJE I VREĆE – Za one sitnije igračke, bojice, slagalice, loptice i ostale stvarčice najbolje su providne plastične kutije i vreće, kako biste vi, ali i dete znali šta ima unutra.

plasticne-kutije-1 plasticne-kutije-2 providne-vrece-2 providne-vrece-1

4. PLATNENE POLICE – Platnene police sam spominjala kada sam pričala o organizaciji kuhinje i organizaciji spavaće sobe, a evo ih i ovde! Znači da su one jako korisne i mogu da se upotrebe u svim delovima našeg doma. Kada je reč o dečijoj sobi, one nam mogu poslužiti kao organizator igračaka, knjiga, bojica…u stvari, svega što vam padne na pamet!

platnene-police-na-vratima-4 platnene-police-na-vratima-1 platnene-police-na-vratima-5 platnene-police-na-vratima-2

Ko kaže da dečija soba mora da bude neuredna? Ovo je samo jedan od segmenata za dobru organizaciju dečije sobe. Pratite nas i dalje, jer ćemo uskoro pisati i o drugim elementima za uređenje prostora za vaše mališane.

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!”


… A možete i pročitati nešto više O ENTERIJERNICI i o tome kako funkcioniše naš ONLINE dizajn…

Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply