ONLINE SAVETI

Ako ste izabrali uslugu ONLINE SAVETI – popunite formular ispod, a mi ćemo vam se javiti u roku od jednog radnog dana. Na mail koji ste ostavili u formularu dobićete potvrdu i sve informacije za plaćanje – tek kada prihvatite sve uslove i i nformacije iz ovog maila šaljemo predračun za uplatu. Plaćanje je avansno i vrši se uplatom na račun prema predračunu (koju možete izvršiti u banci ili elektronski). Rok za plaćanje je jedan radni dan.

Kada postavljate pitanja – budite što konkretniji, jer za pitanja “kako urediti ovu prostoriju?” prava usluga je Deco ili Enterijer paket (koje možete pogledati ovde), a ne savet. Pitanje može da bude “Kako da unapredim ovu prostoriju?” ili “Kako da ovaj prostor deluje toplije?” – ali napominjem da će odgovori na ovakva pitanja biti uopšteni. Dakle, poenta je da ćete na konkretno pitanje dobiti konkretan odgovor i obrnuto.

Fotografije koje šaljete treba da budu fotografije vašeg prostora na koji se pitanja odnose.

CENA ONLINE SAVETA DATA JE ZA JEDNU PROSTORIJU – to znači da se u okviru jednog online saveta ne mogu naći pitanja (tj odgovori) vezani za tri različite prostorije, već za jednu (kod prostorija otvorenog koncepta kuhinja se uvek računa kao posebna prostorija).

Napomena: Rok od 3 radna dana izuzetno može biti duži (u saglasnosti sa vama) ukoliko imamo previše poslatih upita u tom periodu. Ako nemamo slobodnih termina za savete u naredna tri radna dana, ponudićemo vam prvi slobodan termin.

Molimo vas da pošaljete mail sa obaveštenjem da ste popunili formular za ONLINE SAVETE na info@marinaenterijernica.rs (može se desiti da nam zbog tehničkih razloga formular ne bude dostavljen). Unapred hvala i radujemo se pitanjima :) .

ONLINE SAVETI

 

Verification

Leave a Reply