7 neočekivanih stvari koje možete da uramite

| DEKORACIJA

Ukoliko vam se nešto sviđa, uramite ga! Šalim se naravno. :) Ne možete baš sve da okačite na zid, ali to ne znači da je on rezervisan samo za slike i fotografije. Slobodno razmišljajte izvan okvira i pronaći ćete gomilu stvari koje mogu da se pretvore u neko umetničko delo, a koje će ukrasiti vaš dom. Evo nekoliko ideja da vam zagolicaju maštu… :)

1. Ako imate neku tkaninu ili tapiseriju sa printom koji vam se dopada, a nemate gde da je stavite, uramite je i okačite na zid!

uramljen tekstil 2 uramljen tekstil 3 uramljen tekstil 1

2. Sada su IN one velike ešarpe i šalovi koje možete bar 2x da obavijete oko vrata, pa marame manjih dimenzija ostaju po strani. Ako imate neku takvu maramu, zašto je ne biste iskoristili na ovaj način. Naravno, ona mora da se uklopi u ostatak vašeg enterijera.

uramljena marama 3 uramljena marama 1 uramljena marama 2 uramljena marama 4

3. Sledeći put kada kupujete svoj omiljeni magazin, obratite pažnju na naslovnu stranu, jer ona može da posluži kao umetničko delo.

uramljena naslovna strana magazina 2uramljena naslovna strana magazina 1 uramljena naslovna strana magazina 3uramljena naslovna strana magazina 4

4. Našli ste tapetu koja vam se sviđa, ali ako ne želite da je stavljate preko celog zida, uramite deo ili delove.

uramljene tapete 1 uramljene tapete 3 uramljene tapete 5 uramljene tapete 4

5. Ako imate stare ploče zaboravljene negde u podrumu, izvadite ih i sigurno ćete među njima pronaći neku sa interesantnim omotom koji može da posluži kao umetničko delo.

uramljen omot 1 uramljen omot 2 uramljen omot 3

6. Papir za uvijanje može biti jako lepog dezena i boja, zar ne? Ako ste pronašli neki koji vam se dopada, ne morate ga upotrebiti samo za uvijanje poklona. Uramite ga!

uramljen ukrasni papir 1 uramljen ukrasni papir 4  uramljen ukrasni papir 3

7. Mape nisu samo praktične, one mogu biti i prava umetnička dela. Izaberite mape vama značajnih mesta, kao na primer svog rodnog grada, mesta gde ste sreli neku vama dragu osobu ili gde ste proveli najlepši dan u životu ili  možda mesta koja želite da posetite.

uramljene mape 5   uramljene mape 6 uramljene mape 8

Ovo je samo par predloga šta sve možete da uramite i okačite na zid. Mogućnosti su neograničene, a izbor je na vama. :)

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali – prijavite se na našu NEWSLETTER listu i dobićete, osim saveta za uređenje enterijera u Vašem inboxu, i besplatnu e-brošuru “10 ključnih saveta kako unaprediti bilo koju sobu!” …


Srdačan pozdrav iz Marine ENTERIJERNICE!

0 comment

Leave a Reply